Norrtälje - "Drömmarnas stad"

Tjaa..det var så Malin uttryckte sig när jag pratade om alla mardrömmar som jag drömde de första dagarna jag sov här..:)...

Biblioteket ja...det var inte ett dugg spännande, samma sak som man går igenom på varje bibliotek man kommer på.."så häääär lånar du en bok", iofs bra att man får se sig omkring men jag menar..kom igen!
Banken var väl bättre, hon som pratade var intressant och bäst av allt, kortfattad!...hon gav en del bra tips osv

Sen igår kväll gick jag över till en av mina grannar och hennes rumskompis, väldigt trevliga och gulliga, vi drack the och gick på promenad innan vi gick hem till mig och åt glass och tittade på Morden i Midsomer!

Idag så har vi haft föreläsning hela dagen, man blir så trött i huvudet efter en sådan dag alltså...vi åt lunch på Culinar idag igen (ni vet restaurangen som blir nattklubb på helgerna...jag bor mittemot...) köpte ett sånt där häfte för 400:- så man kan äta där 10 ggr för 40pix..det är väl rätt bra pris va mamma?

På eftermiddagen har jag inte gjort så mycket..tittat på det väldigt välbehövliga 6 and the city, dammsugat lägenheten och snigelslem och grävt i de senaste dagarnas sopor!
hrm...

Dammsugningen behövdes iaf..rummet var messy och snigelslemmet kan förklaras av att jag på våran promenad igårkväll råkade kliva på ett X-antal sniglar...(bruna och äckliga)...det lät förvisso väldigt creepy/lustigt när de exploderade under fötterna...(och för alla djurälskare så var det svårt att undvika...sniglar och grodor verkar vara den största befolkningen här i Norrtälje skogarna)

Soporna var inte heller så trevligt...hittade ingenstans att slänga mina påsar med "el mixo sopo"...det är nämligen väldigt strikt system på sopsortering här...så jag tänkte..."ska jag?....NÄ....."..så jag ringde värden..men han svarade inte..så jag tänkte ..."ska jag kanske?..NÄ  ..."...så ringde jag på hans mobil...men han svarade inte...så jag tänkte..."ska jag verkligen?"..och det gjorde jag...jag öppnade modigt påsarna och började sopsortera mitt skit....(inte bokstavligen talat.....det förvarar jag någon annanstans)

När jag sorterat så fint (hrm..ganska slarvigt). Så drog jag ner mina påsar till soprummet...och kastar saker såklart...men så hittar jag ingen behållare för mat, mjukplast och papper..jag tänkte typ,..WTF..så jag tittar utanför dörrarna där..och DÄR står tre listigt kamoflerade soptunnor, till för hushållssopor, och lurar...(förklädda till GRÅA soptunnor...inte konstigt att jag inte hittade dem..de ska ju vara gröna ju...)...Då har jag alltså grävt i mina soppåsar föregäves...ja menar....orka...jaja, jag fick ju åtminstonde ngt att göra på min lediga eftermiddag..men jag kunde väl ha fått ngt roligare att pyssla med?!

Nu ska jag duscha och titta på film....(och dricka mitt obligatoriska the)..
Pusskram Miss you all


Kommentarer
Postat av: Anonym

istället för att trampa på sniglarna kan du lägga dem i en påse och sedan steka dem. var det en tokig gubbe som gjorde i Upplands Väsby har jag för mig. Biligare än matkuponger...

2007-08-30 @ 13:48:19
Postat av: Keiron

Norrtälje äger!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-12-08 @ 10:35:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0