4 September - Tisdag

Måndag - Idag började vi halv ett nere på turistbyron i stan, där började vi våran stadstur med en guide, han berättade lite om Norrtäljes historia och sjöng visor av nils ferlin och andra storheter som befolkat norrtälje!

Efter vandringen så gick jag, micaela, aralia och madde runt på staden lite och tittade på HM osv, det var mysigt att se sig omkring lite när man hade sällskap sådär!

Gick väl hemåt och fixade hemma tills jag hörde att ngn skrek jätte ilsket några gånger, blev lite rädd att det kommit in en galning i byggnaden och messade till Micaela å Sofie om de hörde ngt...5 minuter senare kom de hit och sa att de inte hörde ngt men att de hade trist, så då tittade vi på "save the last dance"..det var jätte kul att de kom in en sväng! Vi drack thé, sen gick de väl runt 23!

Tisdag - Idag har vi haft föreläsning hela dagen om IT och dess historia, mycket av det som sas så kan man ju redan..men det är väl bra att få en genomgång sådär ibland! Gick väl hem och åt lunch och gick sen tillbaka till skolan, blev en disskusion om att lunchen på en timme inte räckte riktigt..men haaalååå..det gör den visst det!! gott och väl!!

Efter skolan så åkte vi 4 från gårdagen till jysk (där jag hittade innerkuddar till mina turkfodral), till Öb (där jag hittade chilisås, kryddor och en cool prydnadssak), till blommaffären (där jag hittade min gerbera), till Rusta (där jag hittade mitt brödfat)..det var väl allt tror jag!

Väl hemma värmde jag rester och ägnade resten av tiden till att se på TV, fixa med bankärenden osv.
Har också pratat med Grenis idag..väldans trevligt att få höra hans röst...och hans upplevelser under helgen..mihihi*
Sen pratade jag med äslakde Aggi och älskade mamma..det är så skönt att det finns telefoner!!
Har dessutom smsat med kära mormor idag...hon är så underbar!
..Sofie knackade på och skulle låna bakpulver så jag följde med in och socialiserade lite!

Det var meningen att de kanske skulle komma o se på film sen, men Micaela, den kloka av oss, sa att vi behövde plugga..läsa en lunta!
Det var iof sant..men jag hittade en film på Tv jag inte sett och var tvungen att titta på....så nu har jag en lunta att läsa tills imorgon....yäy...man kan inte kalla mig Mr. Brighteye precis, först och främst för att jag är en tjej..men också för att jag kanske inte är så smart i alla lägen..;)...Agent Barbie is back in Buisness!

Pusskram natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0