This is what i call "Fashion"...

Efter alla dessa otaliga modebloggar och inte att förglömma anti-modebloggar, så måste jag själv göra ett mode inlägg....grupptrycket är patetiskt påtryckande!

Här kommer senaste nytt på modefronten i Kvarnsjö, årets alla måsten och nödvändiga assocearer!
(Alla andra år också för den delen, här ändrar vi oss inte så mycket)

image90
Modell: Jag

På det moderiktiga huvudet med en alldeles underbar möss-platt frisyr (perfekt anpassad till en snöig catwalk) sitter en grön (som för övrigt är en alldeles underbar färg) mössa av märket okänt...med sitt exotiska kinesiska tecken är detta en mössa att lita på när utländska influenser drar in från väst.

Ett par riktigt dyra solglasögon (i 100 klassen...nej...inte 100tusen, gissa igen) från "rättviksclassiccarweek"..ett hitills ganska okänt märke som kommer explodera på marknaden inom kort.

En grön palestinasjal från Indiska som säkerligen är tillverkad i Taiwan..(se där..det utländska är ett starkt kort i år - 3in1)

Jackan från "skis dynanastar"...ett märke som satsar på att tillverka kläder som ser ut som 80-tal...(att jackan på riktigt härstammar från det tidiga 80-talet hör inte riktigt hit!)

Vantarna kommer från "mormor"...en fabrik där tusentals slav-tanter stickar vantar på löpande band....(det nya inom slavindustrin, enjoy)

Byxor från "Euro-Hunt", vill du jaga älg så kan du använda dessa...man kan även låta bli...(jag tycker du struntar i älgen och går direkt över till björn...mycket mer macho)

Skor från "Network" det absolut bästa skorna på marknaden, har du en frusen tå?: köp dem, vill du få motion?: köp dem, vill du få benmuskler?; köp dem, vill du svettas innan du hunnit hälften av vägen till postlådan?: köp dem! De finns till för dig! (eller ja, inte riktigt, de uppfanns nog av någon fotlös jäkel som ville att folk skulle få det svårt att gå..men köp dem ändå..helt rätt i vår)

image91
(Helt ärligt de bästa skor jag har haft...man fryser aldrig idem..;)

Assocearer!

Till denna extremt balla klädsel krävs också assocearer att komplettera med!
Jag har några absoluta måsten att välja emellan;

Ett stycke skoter mellan benen:
image92
Vem skulle inte kunna dö för att komma över en sådan här skönhet?
Tillsammans med kläderna blir DU helt rätt i sommar..eller ja...vinter. (Bara idioter som kör skoter på sommaren...om vi nu pratar om snöskotrar....för det gör vi ju)
Endast märken som Lynx, Yamaha, Ockelbo och Skidoo accepteras...En Polaris gör att du automatiskt blir utfryst...eller möjligen infryst då den stannar mitt ute i ingenstans (för det är en dålig skoter för dem som inte förstår)...
SÅ...Yamaha, Lynx, Ockelbo och Skidoo JA....polaris NEJ!

Is, isborr och pimpelspö:
Det förstår ju vem som helst att ett oldfashion pimpelspö aldrig tappar charmen...(däremot maggotsen är helt ute...de är dessutom äckliga)
Vem kan motstå en tuffing som med egna händer borrat ett hål i isen och sen står helt stilla i iskylan för att fiskjävlarna vägrar nappa?..(och man kan ju lixom inte komma tillbaka tomhänt...då blir det ju pinsamt)
That is icecoold..

En hund
En hund tar fram det mjuka i plaggen du bär...och tillsammans skapar ni allergikernas skräck när ni drar fram (och det kan ju vara bra om du inte gillar allergiker).
Ju mer hunden hårar desto bättre, för vad är bättre än 1 päls?...jo 2 pälsar!...För vem kan motstå två levande varelser som båda är täckta med hundhår..grr*...sexy!

Eller..så kommer du som du är..den bästa assocearen är ju faktiskt ett leende!

image93

Så vad väntar ni på?...Dessa nyckelplagg väntar inte förevigt..;)..
Hem o gräv i de djupaste skrymslena så ska ni se att de finns där..

Jag tycker förövrigt att min hemma-skoter-hund-slit-och-släng-klädsel är mycket tilltalande och praktisk!
:D

Puss!

Kommentarer
Postat av: Emelie

UNDERBAR outfit! Denna utstyrsel kommer helt klart komma på snabb fram-march till nästa säsong(nu är ju snart all snö bortA);) hare gött gumms! snart fyller vi 20!:D

2008-03-29 @ 17:06:38
URL: http://elmertoft.blogspot.com
Postat av: Erika

haha du är lite knäpp du :P Saknar dig som en tok!

2008-04-01 @ 19:09:39
Postat av: Emma

Ha ha ha! Suverant bra!! Hade sjalv liknande stovlar nar jag gick till stallet i Svensta - underbart varma,
ibland lite for varma men hellre det an 10 st ispinnar till tar.

Hur hade ni det i Oxford da?

2008-04-01 @ 19:32:44
URL: http://blondephilosophy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0