Birka..

Vi åkte med birka cruises med skolan i tisdas...
Jag tyckte det var najs iaf..rätt lugnt och så, men kul ändå...

Men jag måste då iaf påstå att rullväskan är djävulens verktyg till pensionärerna...de kör ju med dem så man snubblar över dem eller så använder de dem för att trycka sig längre fram i folksamlingar...eller som vapen....... 
Deras armbågar är inte heller att leka med för den delen...
....de är ju helt galna...!!
Blev trångt någon vända och man skulle försöka ta sig igenom gruppen av gamlingar, kabam, så hade man en armbåge i fejjan lixom..

I Tax-freen var det snäppet värre...varför ska det alltid bli värre när det är alkohol inblandat? (jajjamensan, inte bara ungdomarna man ska klandra jämt)...de körde med kundvagnarna så man trodde att de sjöng på sista versen (kanske det var för en del av harparna, men ändå..:P)

Och sånt här blev de en del av eftersom det var vi och pensinärer som åkte typ..:P

Vi tittade på Tina Lejonborg också som hade ngn show med dansare och hela kitet, helt okej sångerska och bra dansare...men hennes stylist borde ha fått sig ett järn och sedan blivit slängd överbord...Vilka hidiösa trasor hon hade på sig..vi var rätt osäkra from time till time om det var gardinerna från en övergiven sillfabrik hon hade på sig eller inte....men men...den resterande publiken kanske tände på hennes outfits (99.5 % av publiken var gamlingarna)

Ajja..nu ska jag sova!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0