Hanoi

Jaaaa, what to say....(de verkar btw inte anv'nda fr[getecken h'r, det finns inte p[ tangentbordet)


Kom till hostelet i morse, vid 10 typ (vi 'r 7 timmar+).
Vi kastade oss princip i s'ngen och sov i 5 timmar innan vi gick upp och skulle f;rska hitta ngt att ata.
Tyv'rr inget kul att ata d[ vi ar sa himla trotta och borta i skallen..wierd...


Gillar inte konceptet att vara ny pa ett stalle da man inte vet ngt och man antagligen blir lurad varje gang man ska kopa ngt, wieee...det ar hjarndoda tova som talar, var vaken i ett dygn innan vi sov lite sa kanns som om man skulle behova ga och lagga sig snart igen.

Gardagen var heeemsk...forst plan till Kiev, vilket lustigt land...sen till Bangkok och flyget var ofc forsenmat vilket gjorde att vi troligen skulle missa vart flyg till Hanoi.
Nar vi kom fram till BKK sprang vi for att hamta vaskor som aaaaaaaaaaaaldrig kom, jaklar va irriterande. Nar vi val fick vaskorna kutade vi som darar for att se om vi skulle hinna med flyget till Hanoi i af...vi hann till checkin 3 min innan de st'ngde och kom till gaten 2 min innan de stangde....heeeeelt otroligt.\Hon i checkin var lite os'ker pa om vi skulle fa vara vaskor da vi va sa sena..men tom dem fick vi....

Tom transfern som vi hade avbestallt for vi trodde vi inte skulle hinna var dar och vi fick skjuts pa en gang....luckylucky :)

nu ska vi duscha och sova...toodles.

Yours T

Kommentarer
Postat av: erika å frida

låter som en ganska jobbig resa.. Men hade ju som det låter kunnat blivit sjukt mycket värre :P Ser fram emot å få se lite bilder sen =) Puss!!

2011-02-03 @ 22:16:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0