Boots, candles and honey..

Ska nog skriva en bok med den titeln..visst låter det fint?..:)

Har ätit middag nu, jag och mina levande ljus...
mysigt värre...
Hade skivan kramrock igång, så det blev värsta avslappnande...
satt och filosoferade under middagen och tittade ut genom fönstret..tänkte på gårdagens samtalsämne om att vin var så gott till maten...(yuck)
Själv så åt jag fläskfilé med ris och sås o grönsaker...till denna delikata rätt drack jag en dryck av en väldigt speciell årgång, Chokolate de la Pucko en originale..(PUCKO) .från tja...2007..;)...
Det är mina takter det...:D



Det är intressant med alla bilar som far runt här....först kom en taxi bil...som förföljdes av en annan taxibil...som förföljdes av en annan taxibil...som förföljdes av tre stycken vanliga bilar.....kan tänka mig att det satt en person i varje bil som sa "follow that car"...
Efter en stund kom den första taxibilen tillbaka susandes samma väg...han trodde väl att han kunde skaka av sig sina förföljare..men icke....för straxt därefter kom den andra taxibilen..som förföljdes av den tredje taxibilen...:P..
Inte ens jag vet vart jag vill komma med det här resonemanget...kanske det att alla är eftersökta..på ett eller annat sätt..;)

Gren ringde efter att jag ätit, så pratade vi ett tag...sen la jag mig på soffan och Malin ringde..så vi pratade ett tag...
Det är ju värsta mysstämningen här inne nu...soft och bra musik, levande ljus..inga tända lampor
låg på soffan ett tag också..men jag blev så trött och dåsig att jag var rädd att somna..så jag klev upp istället...

image30
Inte mitt levande ljus...brasan i vår fäbovall och min kära syster..;)

Kommer på det hela tiden att jag faktiskt bor ensam nu....och just sådana här tillfällen gör att jag älskar att bo ensammen...det är hur mysigt som helst!

Sen fick jag ju se Herr Samuel i sin cowboy mundering, det lättade upp stämningen lite..:P..är lite besviken på att det inte fanns någon hatt med i bilden bara..;)...Hoppas du får kuuul...!

Jag funderar på att diska...så jag slipper det sen...

Ska titta på Edward Scissorhands ikväll...jag, mina levande ljus och min glass!
GUD vad jag älskar att bara vara hemma o mysa i soffan...:D

(Skippade ju btw att fara in till sthlm ikväll och festa...jag orkade inte!)

nu ska jag dra mig tillbaka och diska...loveli!

Pusskram alla sötisar

My own Labyrint...

Har precis sett "Pans Labyrint" med Sofie och Micaela....den var ju minst sagt underlig...och heemskt tragisk...:S....
Jag vet faktiskt inte om den slutade lyckligt eller hemskt?!.....

Idag har jag även sett Veronica Mars!!!!!!!!
GUD VAD JAG ÄLSKAR DET!
Idag var ett av de bästa avsnitten någonsin....Veronica and Piz <3
Jag började fnittra hysteriskt 5 minuter innan det tog slut och garvade hysteriskt när jag ringde upp Linn 1 sekund innan programmet slutat.....gudars..hon var om möjligt ännu mer hysterisk än mig...
Hade vi sett det tillsammans hade det minst sagt blivit livat i kojan!..:D

image28
En bild säger mer än 1000 ord...denna är från kvällens avsnitt.....förstår ni min exaltering???...:D
Inte?

Nä....det var ju väntat..;)



För att lugna ner mig måste jag nog prata om ngt annat!
Imorgon ska jag till Stockholm och shoppa lite...hittar jag skor så blir jag överlycklig..om jag inte gör det..så s*ger stockholm big time!

Sen på kvällen så ska vi i klassen samlas och hitta på ngt skojjigt...och kanske gå ut sen...om jag kommer in gratis vill säga..annars får det som vara!!

På lördan så ska vi kanske till stockholm igen och gå på krogen..vet inte om jag har så stor lust till det, men jag får se hur jag ska göra...ska ta det väldigt lugnt iaf!


Idag har vi banne mig varit aktiva...först sprang vi på morgonen och sen på eftermiddagen så gick jag, micaela och sofie ner på ett gym och var med på ett "abs" pass..vilket är mage och rygg träning....har hyfsat dålig styrka i magen måste jag ju säga...illa!
Men Pilates musklera i magen finns faktiskt kvar....oturligt nog var det inte dem vi skulle träna på passet..;)


Nu ska jag bara säga....GODNATT MI ANGELES...
Pusskram, Älskar er


Apartment domination...

Loggbok av Kapten Tova den 23 september...
 Kampen fortsätter, jag vet inte hur länge vi kan stå emot anfallen som oundvikligen fortsätter att falla över våra huvuden...det spelar igen roll hur många gånger vi motar bort dem,,de fortsätter bara att komma.....slutet är nära ...

skämt och sido,...har dammsugat idag IGEN ..jag förstår verkligen inte vart allt damm och grus kommer ifrån ....har starkt börjat misstänka att min schitzofrena sida har börjat bjuda in traktens ungar på grus och damm krig varenda gång jag inte är hemma....det är väldigt irreterande...!!!!



Igår så var det tacokväll hos Jennie, vi handlade på ica tillsammans och köpte även där en present till Sofie som fyller 22 åår....(ett tallriksset med muggar på 16 delar, eftersom hon sa att hon bara hade två djuptallrikar att äta ifrån..;)...)
Jag, Miccan, Aralia, Jennie, Madde, Sofie och Linnea åt där sittandes på golvet..som en picknic..väldans mysigt var det iaf..:D...
Jag hade tagit på mig mjukisbyxor kvällen til ära...men sen kom vi på att vi lovat att gå ner till trädgården (en krog nere i stan)..så då var jag tvungen att gå hem och ta på mig ett par jeans...

För att lugna eventuellt oroliga föräldrar så drack jag vatten och sockerdricka hela kvällen! 

Efter att ha hängt på trägårn ett tag så gick vi upp mot mobergs igen..eller i mitt fall, hem!...Sofie, Jennie och Linnea gick på nattklubb medans jag, miccan och madde drog oss hemåt igen!
Det var jätteskönt att komma hem och dricka the och titta på lite tv!



Kom väl inte i säng förrens vid 1-halv 2....
Ska banne mig lägga som förslag till nihab att vi sätter upp ett elstängsel mellan mobergs och mitt hus...massa fyllon som sitter och skränar utanför mitt fönster på bänkarna där och vid portingången...Det är faktiskt ganska störigt...om de håller sig borta vid mobergs hör jag ingenting förutom dunkandet innifrån stället...men det gör inget!...man kan kanske säga åt mobergs att sätta dit bänkar utanför dem istället.....ngt måste de ju kunna göra!!

Sen var det några tjejer...
namnen börjar med Fi och slutar med ttor..som sprang runt i korridoren vid 2-halv 3 och knackade på varenda j*vla dörr...gissa vem som vaknade...JAG!....oÔ...
När man sysslar med sådant så måste man ju antingen vara aspackad eller helt dum i huvudet!...ska sätta upp en el-dörr också....take that!


Tjaa...nu ska jag lugna mig lite..;)...Bilderna tog jag in bara för att dela upp det hela lite.,men också för att det är så fiina bilder..den första ha min mor tagit på en av min kära solroser som inte hann slå ut innan jag flyttade *grina*..ville ju så gärna se mina skötebarn!...Den andra bilden har jag tagit..blommor som jag också har sått, tagit hand om och sett växa upp till ståtliga varelser....(se där..vem 17 behöver ungar när man kan ha blommor??)

Pusskram alla loveli darlings med hälsning från miigg...(den galna typen nedanför...oroa er inte...mitt galna "im gonna get you" smile dödar inte...bara skadar)
image27

Joyfull weekend

Nu är det ju helg igen..var ute med flickorna igår och dansade våra asses off..och idag ska vi äta tillsammans..så vi har shoppat en massa tacos tillbehör så ska vi ha picnic i en tjejs lägenhet...cosy..;)..

Är såååå trött asså..orkar banne mig inte skriva mer just nu!

Pusskram

Miss Redhead (inte du Linn!)

For the record Anders så kan jag säga att min "jycke" alltid kommer att ligga i topp på min lista i det här fallet..oavsett om jag "absolut" träffar någon!..;)

Sen har jag inofficiellt bytt familj
(och släkte för den delen..;))....klev upp 7.15 imorse och sprang med micaela och madde....så nu har jag bytt familj och ska snart på en weekend med tillhörande släktträff ner till havet...
Ni kan hädanefter kalla mig Fröken Kräfta!
Gudars vad röd i ansiktet jag var efteråt..men det är lustigt...för jag hade nog kunnat tagit i lite mer utan att blivit helt utpumpad....men jaja..;)


Pusskram peace out!

Männen i mitt liv! (Några av dem)

Här ska jag ta upp några av männen i mitt liv...jag har flera avsnitt så bli inte besviken om ni inte är med i den första..;)

Nummer ett
Har fångat mitt hjärta som ingen annan...Med sina hasselnötsbruna ögon och söta öron tillhör han min elit!...Han är den som älskar mig utan förbehåll och blir alltid lika glad när jag vandrar inom hans synhåll, visst kan även jag hamna i en situation där jag får skäll, men det fixar sig alltid.
Att sitta och mysa med den här typen går en stund..men snart lockar andra saker som är intressantare innan han återvänder tillbaka till mig,...Men när han har sådana härligt muffiga lår och en så härligt hårig bringa..så förlåter jag honom alltid...han är ju trots allt min Darling nummer ett!
Bild nr. 1

Nummer två...
detta är en karl man alltid kan lita på, vill man dreggla så är han ett säkert kort...
Med spelande muskler och en riktig karla-karl attityd så förlorade jag mitt hjärta till honom ganska snabbt...

Han är den man alltid kan lita på och han räddar alla situatuoner där världen håller på att gå under osv...dessutom gör han det med en rå stil!

Den råsexiga hunken är min älskling nummer två!
Bild nr. 2

Nummer tre...
Detta snyggo är den som verkligen får det att rycka i hårbottnen...är man ensam med honom så är risken att man bara sitter och fnittrar hysteriskt för sig själv medans snålvattnet rinner i käften...
Han har ett leende som solen och man blir riktigt varm och glad när man umgås med denna underbara karl...
Min Sunshine och dräggel-värdiga pojke ligger på nummer 3!
Bild nr. 3

Och detta får vara allt för den här gången...känner att jag måste gå och sova innan mina hormoner löper amok...meheheh....

Men såklart...måste ju ta med bilderna också så ni vet vilka jag pratar om!

Bild nummer 1 - Harley..Min vovve och min absoluta favorit bland alla grabbar
image20

image21

Bild nummer 2 - Vin Diesel..jag säger bara....jag menar asså.....*MUMS*
image22


Och till sist bild nummer 3 - Heath Ledger...solklart fall av svärmorsdröm....och min...;)
image23

Tyck inte att jag är knäpp...jag är född sån här..;)

PUsskram och peace out!


Succé..igen

Idag lyckades de igen...
NIHAB min hyresvärdförening lyckas på något sätt ALLTID väcka mig....jag behöver ingen väckarklocka eftersom byggarbetarna, vvskillarna och alla andra från det där stället hinner väcka mig 5 minuter innan klockan ringer!

Jag tror inte att de har sett mig när jag ser normal ut, utan endast där jag har kastat mig ur sängen och öppnat dörren..och där står jag, som ett svältfött hej-kom-och.hjälp-mig i lila morgonrock och morgonfrisyren i sitt bästa skick....

Snart kommer det börja gå rykten om hon den där häxan i hus 9 lixom...ser fram emot det...det var ju bara en tidsfråga innan min undercover skulle ryka ändå..;)...

Nu ska jag fortsätta med min frukost...peace out!

Det slog mig..som en knytnäve i magen..

Att jag måste verkligen köpa fler par skor...jag måste HAA..mohahah*...oÔ..

okej, så illa var det inte,,,men jag vill ha fler..måste skoshoppa i Sthlm snart..:D..känner att jag har inte ett par för alla tillfällen..;)...ska börja gå in mina stövlar lite mera nu...ska ha dem i skolan...mohaha, jag och mina stilettos!

Sen har jag tvättat idag och på väg uppför trappen så kom jag på att jag fan bor ensam numera på det här stället..:S...så jag undrade hur 17 det kunde komma sig..jag var ju liten alldeles nyss...och nu är jag giftasvuxen, ensamstående och bekymrar mig över att jag måste handla mat!...tragiskt så det slår stickor om det...

Jag vill hem!

Pratade med lilla pappsen idag också..det är så gulligt att de faktiskt kommer ihåg att de har en dotter..;):..Min kusin Julia sa att när hon flyttade till Ösd (10 mil från henne) och hem till ngra släktningar så ringde hennes mamma henne 2 ggr dagligen i en lång period....jag får knappt ett samtal på flera dagar..:P..
Ta det lugnt nu el familio..jag skojar bara...jag klarar mig...;)

Igår så var vi hem till en kompis som flyllde år och partade lite..hon hade en huuur mysig lägenhet som helst!...Sen gick vi vidare till gamla trädgården och var där ett tag innan vi åkte vidare till Mobergs...som tur va hade jag inställt mig på att inte komma in (eftersom det var åldergräns 20)..och se där...jag kom inte in heller...

Fast jag kan ju säga att det var nog bara tur att jag fick gå hem och dricka thé å äta en macka istället...dessutom så mådde jag hundra ggr bättre än de andra idag kan jag tänka..haha*


Ibland tycker jag att min liv är så himla trist...varför kan man inte ha det som i de där spännande tv-serierna?..Dark Angel osv...vimlar av snyggon och man är i centrum jämt...me likey...
Dessa funderingar kommer ur att jag nyss sett boxen Dark Angel....VÄLDIGT bra...och väldigt snygg pojke...vill ha!

image19

hehe*..
jaa....snacka om att hamna utanför ämnet!
Men iaf..ska plugga lite inför provet nu...kanske behövs..vad vet jag!

Pusskram Natti
Älskar er Flicks and la familia

Danke..och tack för the separation

Tack tack för alla fina inlägg..det är kul att så pass många läser den ändå..:D

såå vad har då hänt idag...först på skolan har vi bara suttit vid datan och pysslat med excel..inte ett dugg intressant..lyssnade man ut i klassrummet hörde man suckar djupa som kamelpucklar en solig ökendag!..ganska komiskt egentligen!

Seen..efter skolan skulle vi ge oss iväg ner till stan och ta en fika..så jag passade på att göra min potatisgratäng innan vi stack neråt..den blev klar precis innan vi skulle iväg...så kocken i sällskapet (Sofie) fick kolla om den var färdig så jag kunde ta ut den. ..;)

Jag, Micaela, Sofie och Josefine cyklade ner till Norrtälje centrum och där mötte Madde, Maria och Jenny upp oss och vi fikade lite lätt på det enda öppna fiket..(klockan var 18.00)
Vi vandrade sen hemåt igen och jag gick hem till mitt och stekte kyckling och wokade i grönsaker som kära Moster hade tagit med sig, de kom väl till pass! Taaaack!
Så nu sitter jag ännu en gång och väntar på en salmonella attack!..aldrig mer kyckling..ska hålla mig till sånt man kan lita på!!!!!

Sprang sedan iväg till Madde för att kolla igenom hennes film förråd, med nyckeln i högsta beredskap gick jag iväg..man vet ju aldrig..det kan ju finnas en campusgalning här i buskarna...men jag tog mig säkert dit och säkert hem igen...såg ett ljussken på himlen på väg hem..jag tänkte tro att det var ett UFO..men för att göra det hela lite tråkigare så gissar jag på ett flygplan!

Det är iaf becksvart utanför mitt hus...man ser inte skosnörena framför sig...tänk om jag skulle snubbla och drukna i en vattenpöl?..(it happends you know) ingen skulle se mig förrens det blev ljust nästa dag...måste prata med bovärden om detta, elevernas liv hänger på mig!

(appropå campusgalning så har jag inofficiellt döpt om mig till Campusguide...fick visa en massa bilar tillrätta när de letade efter offenciven på området..alla stannade och frågade mig..guuud vad jag måste se pålitlig ut..;))

Vad har annars hänt idag då....
Jag skulle testa om min mjölk hade blivit gammal genom att värma den i micron lite...mamma säger att om man värmer upp mjölk så separerar den och blir klumpig vs. rinnig.......jag satte in den i micron på lunch rasten och värmde den lite i min fina kopp som det står "Bitch of the year" på.....och visst separerade mjölken sig...

 Men inte bara den...mjölken separerade från koppen också....(mjölken exploderade av någon lustig anledning)...men det kan jag förstå...inte vill man vara kvar med någon som har fått utnämningen "bitch of the year"...inte ens om man är sur mjölk.....
hmm..men då ville ju koppen säkert inte heller vara kvar med ngn som är sur....det var nog en ömsesidig separation...(advokaten hade nog mycket jobb med det där....och jag fick städa upp röran..)
Beväpnad med en trasa gav jag mig in i separationsområdet och torkade bort resterna...det är ingen vacker syn när en skilsmässa ägt rum!

Där försvann i alla fall en stor del av min lunchrast..;)...
Och för dem som inte har sett koppen!
image18



Ska nu se lite på TV och sen skynda mig till min DEJT......med min dusch....GOT YA!....mahaha

Pusskram
Älskar er!
(ni vet villka ni är)


Happy feet..

Jess...tur jag tog mina joggingskor ut på staden idag..annars hade jag fått fot-problem!!

Igår kväll kom min moster och min kusin på besök, de hade en massa mat och grönsaker med, så vi lagade mat och käkade tillsammans med levande ljus..myyys*
Sen tittade vi på film (gangs of new york) och åt glass och godis...för glass får man ju alltid ner eller hur mamma..;)

image16
Det ser ut som om moster har horn..men det har hon inte..,det är handtagen på garderoberna...;)

Jag och fridelii sov i sängen medans Carina slaggade i soffan...
På morgonen så var det lite rush innan vi kom ut genom dörren och gav oss iväg mot stockholm!
Det var jätte kul att vara med dem lite..men vi hittade inga roliga kläder ALLS...inget intressant på vare sig HM, Vero Moda, JC, Zara osv...uuuurtrist sortiment!

Blev lite bättre senare på dagen då vi hittade klädaffärer som inte har samma sortiment som precis alla andra, dessutom var det rea..och det är MYYCKET bättre..länge leve rean!

Sen gick vi och åt på kungshallen, där det finns 15 olika restauranger att välja emellan!..Jag åt indiskt medans de andra två åt nachos...det var gott, men fööör svagt...har man varit i Indien så är man bortskämd med att det ska smaka lite meraa och vara lite starkare!

Sen skulle jag åka tunnelbana SJÄLV...
gudbevaremig..men till min stora förvåning gick det bra, utan stora paniska attacker..;)...tackolov att det var bra skyltat! 
Sen har jag funderat på det här med stockholmare, de är så speciella på ngt vis..de är lustiga..:9

Har nu suttit och kollat på några avsnitt av 6andthecity..Aidan och Carrie har precis gjort slut och jag haatar det!..varför kan de inte bara vara ihop..de passade ju perfekt tillsammans...nu kommer hon säkert gå tillbaka till den där sk*tstöveln Big igen....jäkla serie.....hur kan det komma sig att man blir så involverad i någon annans liv, när det inte ens händer på riktigt?!
Är det så att man själv har ett sånt tråkigt liv, eller fascineras vi av andras misslyckanden och göromål...varför kan man bara inte koncentera sig på sitt eget liv så att det blir så bra som möjligt och kanske t.o.m lika bra som det är i alla dessa serier!?

Dessutom blir jag så avundsjuk på alla snygga skor....

Mitt simkort har ju kraschat..så jag ska få ett nytt...jag hoppas bara på att jag får det hit till lägenheten så at adressen har blivit ändrad..annars tar det ju jäätte länge innan jag kan väcka min kära till liv igen..:S

Här kommer lite bilder på det jag har handlat idag, enjoy..;)

image15
(byxorna är leggings)

Nu så....Pusskram på er!

Panik....

Min J*VLA mobil är dööööd....det står "sätt i simkortet"..men f*nskapet sitter ju redan i.....Nu är jag ju typ ensam i världen här...och jag gillar inte känslan!!..jag vill ha min mobil så jag kan nå alla andra!!
Nu blev jag deppad!!

Jag som har städat hela dagen..dammsugat och torkat golven...och så blir det så här...det känns som om jag sitter på en öde ö..och kan inte ta mig ngnstans...:(


Save meee......!!

Här är lite bilder jag har tagit idag...:)

image9

Det här är utanför mitt hus...de har planterat VÄXTER..det var det värsta..men det var på tiden..såg lite trist ut förut!!

image11

Och det här mina damer och herrar är nattklubben..min mittemot granne som just i detta nu dunkar på för fullt!

image12

Jag har köpt linnen idag..:D..fina va, de är lite längre..så man kan ha dem som klänning också..jättefint med leggnings till!!

image13

Ja..det där är jag iaf..:D..svårt att ta på sig själv i spegeln sådär..;)...men visst ser jag snygg ut!...(och det tack vare att min huvud inte kom med..;))

image14

och
NEJ..jag försökte inte ta kort på mina boobs..bara på linnet och mönstret på lite närmre håll..;)

Pusskram
PS. glöm inte att rädda mig!!..DS


Ahoa...

Jess...
Igår hade vi verkligen en hurtig dag..satt väl inne och pluggade lite på förmiddagen osv..sen tog jag och Micaela ett varv runt 2.5 km elljusspåret...efter det så gick vi ner på affären och släpade kassar uppför backen igen!
På eftermiddagen åkte vi ner några stycken till friskis och svettis palatset...där vi hoppades kunna joina ett dansaerobics pass....tyvärr fanns det bara tre platser kvar..vi var 4 stycken..:S..
Så jag och stackars Micaela fick cykla hem igen..och tog ett andra varv på 2.5 km spåret..:P
Därefter var det Veronica Mars på TV...
började även titta på Blade 2..men gav upp efter ett tag..för annars skulle inte jag kunna sova..:D

Har också funderat väldigt mycket över killfattigheten på det här stället..de enda snyggon jag har sett har ju lixom suttit i en bil..påväg BORT härifrån..:S...

Har verkligen fastnat för musiken från dirty dancing 2...salsa all day long!...
Nu ska jag väl göra klart mitt plugg så jag kan åka ner på stan och köpa ipren på apoteket...de hade inte ipren på ica..vilken besvikelse!!

Sen har Fröken Frida sagt att de kanske kommer och hälsar på mig imorgon...hon och kära moster...mina extra syster och min extra mamma..:D..*hoppas*

See ya later!

Bloody Mary...inte bara en drink..

Drömde jätte bra drömmar inatt...
Första drömmen så kom jag som ny till ett ställe...en tjej välkomnade mig och vi skulle leka alla som var på stället där..jag och hon var de enda tjejerna..sen fanns det bara en massa hunkar överallt...(ja menar, kan det bli bättre?!) Leken gick dock ut på att slå varandra i huvudet med en planka...tur att man är tjockskallig!
Träffade en massa snyggingar iaf..!...;)
Nästa dröm
så drömde jag att mamma, pappa, elias å Agnes hade kommit tillbaka och var på campingen och skulle bo i samma stuga som förra gången..så jag sprang dit och när vi träffades var jag sååå glad, riktigt överlycklig....och så vaknar jag med ett ryck och inser att Kapten Röd har stormat lägenheten med sin springare Röda Veckan.......det måste ju vara ett tecken?..att man aldrig ska få vara riktigt glad och att det alltid lurar något djävulskap runt hörnet!
......Är så jäkla yr i huvvet oxå!

Jobbade på skolan med datorn hela dagen igår iaf...sen på eftermiddagen gick jag, Micaela och Madde till stan en sväng...jag måste dit idag igen och köpa mig ett paket med massa Ipren!!
Sen på kvällen kom Micaela över och vi tittade på She´s all that och drack thé!....


Köpte en gerbera ju också häromdagen....här ska ni få en bild på den..;):..ska nog skaffa mig en till i starkare färger!
image6

Nu måste jag plugga...så jag blir klar idag och kan vara ledig i 3 dagar utan press..;)

Saknar er alla hemma!..
Älskar er flicks!!


4 September - Tisdag

Måndag - Idag började vi halv ett nere på turistbyron i stan, där började vi våran stadstur med en guide, han berättade lite om Norrtäljes historia och sjöng visor av nils ferlin och andra storheter som befolkat norrtälje!

Efter vandringen så gick jag, micaela, aralia och madde runt på staden lite och tittade på HM osv, det var mysigt att se sig omkring lite när man hade sällskap sådär!

Gick väl hemåt och fixade hemma tills jag hörde att ngn skrek jätte ilsket några gånger, blev lite rädd att det kommit in en galning i byggnaden och messade till Micaela å Sofie om de hörde ngt...5 minuter senare kom de hit och sa att de inte hörde ngt men att de hade trist, så då tittade vi på "save the last dance"..det var jätte kul att de kom in en sväng! Vi drack thé, sen gick de väl runt 23!

Tisdag - Idag har vi haft föreläsning hela dagen om IT och dess historia, mycket av det som sas så kan man ju redan..men det är väl bra att få en genomgång sådär ibland! Gick väl hem och åt lunch och gick sen tillbaka till skolan, blev en disskusion om att lunchen på en timme inte räckte riktigt..men haaalååå..det gör den visst det!! gott och väl!!

Efter skolan så åkte vi 4 från gårdagen till jysk (där jag hittade innerkuddar till mina turkfodral), till Öb (där jag hittade chilisås, kryddor och en cool prydnadssak), till blommaffären (där jag hittade min gerbera), till Rusta (där jag hittade mitt brödfat)..det var väl allt tror jag!

Väl hemma värmde jag rester och ägnade resten av tiden till att se på TV, fixa med bankärenden osv.
Har också pratat med Grenis idag..väldans trevligt att få höra hans röst...och hans upplevelser under helgen..mihihi*
Sen pratade jag med äslakde Aggi och älskade mamma..det är så skönt att det finns telefoner!!
Har dessutom smsat med kära mormor idag...hon är så underbar!
..Sofie knackade på och skulle låna bakpulver så jag följde med in och socialiserade lite!

Det var meningen att de kanske skulle komma o se på film sen, men Micaela, den kloka av oss, sa att vi behövde plugga..läsa en lunta!
Det var iof sant..men jag hittade en film på Tv jag inte sett och var tvungen att titta på....så nu har jag en lunta att läsa tills imorgon....yäy...man kan inte kalla mig Mr. Brighteye precis, först och främst för att jag är en tjej..men också för att jag kanske inte är så smart i alla lägen..;)...Agent Barbie is back in Buisness!

Pusskram natti

Söndag...allready?

Torsdag - Föreläsning hela dagen

Fredag - Idag så hade vi föreläsning om studieteknik..och inte en sådan där taskig genomgång som man får på högstadiet eller på gymnasiet...utan en RIKTIG sådan..han som snackade var huur bra som helst!
Han var rolig och man lärde sig faktiskt ett och annat!...sen lärde man sig såklart en massa om repetitioner osv på skolarbetet..det var väl kanske inte lika roligt..;)..kände mig inte så ambitiös faktiskt!...
Vi fick lära oss att snabbläsa också..måste träna lite på det dock....när jag läsa som vanligt så var jag uppe i ca 320 ord i minuten (det är högre än genomsnittet hehe*)..men sen genom det vi lärde oss..man ska försöka att dela upp meningarna i 5 ord och ta in hela intrycket lixom....(om ngn undrar jag kan förklara närmre)..men iaf..så var jag uppe i 710 ord i minuten efter de  där övningarna...skit coolt!...
Jag ska bli som Kennedy och Olof palme..de klarade upp mellan 1000-3000 ord i minuten!!
Sån här läsning gäller såklart bara facklitteratur och inte skönlitteratur!

Efter föreläsningarna så var det dags för femkamp, alla fick ställa upp sig på ett rep och sedan skulle vi sortera in oss efter födelsemånad och födelsedag!...vårat lag blev en hög med tävlingsinriktade vädurar ...aggressivt och illa..:D...vi blev the grasshoppers
Först skulle vi fånga ett djur och sen skulle vi ha grandprie med dem...tyvärr  så hoppade våran gräshoppa åt fel håll och blev ihjältrampad inom loppet av 10 sekunder!...Han klarade inte pressen så bra....andra djur som spindlar förlorade sina ben....det är inte lätt att vara ett grandprie djur minsann!
Sen skulle vi springa med en sked och potatis i munnen...gå tre stycken på ett par skidor, springa med et mynt i ögat, en galge mellan knäna och styra med en galge...tony rickardsson staffett tydligen..;)

Vi vann inte..fast vi var bra..;)...vi kom 4..av 6..inte sist iaf!!

Sen var det middag på offenciven (kårhuset), där träffades alla och käkade mat osv..väldans trevligt..
Några fick lappar med olika uppgifter..min var att plocka mat från mina bordsgrannar då och då....
Mina bordgranar sa det att NU SKULLE DE VARA VÄLDIGT MISSTÄNKSAMMA MOT ALLT JAG GJORDE
de fattade ingenting ju..:)..jag plockade på och de typ.."jaa ta du"..tillslut var jag ju tvungen att beräta vad jag höll på med..;)..då skrattade de ..:P

Vi gick vidare mot nattklubben sen, det var väldigt roligt om man bortser från att det kostade en 100lap för att komma in..värsta priserna juu....gick hem vid 2..då orkade jag inte mer..:)
Hem och duschade av all wax jag hade i håret..brr*...stelt som jag vet inte vad!!.

Lördag - Lallade på hela dagen..cyklade till Willys med Madde och handlade...jobbigt att cykla..:S....Sen gick jag och hon på Shrek 3..den var ju tyvärr på svenska men den var jätte rolig iaf..:D..minuset var ju alla j*kla ungar som de var tvungna att släppa in i salongen...hade en som snorade mig i örat typ..vad gör man?..slänger flaskan i huvudet på det?...aja, senare gick jag hem till Aralia och tittade på tv lite och pratade med henne och hennes kusin, syster och kompis!..:)..
Sen hem och tittade på lite tv och drack the!

Söndag - Sov ganska länge och tog sen och diskade helgens disk..(ganska mycket)..jag förstår inte vart allt kommer ifrån...använder mer grejer här på en måltid än vad hela familjen använder hemma på en heldag!!..Har nyss varit på Ica med Madde och hittat en NAGELSAX som INTE är böjd längst fram...min lycka är gjord...kunde aldrig med de där böjda typerna! Har även tjatat på killen som jobbar på blomsteravdelningen om mina gerberor..samma kille som jag tjatade på förra helgen...:P..det fanns inga idag heller...suck*

Är nu hemma igen..ska plugga lite tänkte jag..har även fyllt i en ansökan för ett ica kort..börjar känna mig gammal nu..;)..men täääänk på alla rabatter..oÔ...!
Ska göra ngt annat nu..plugga..fast det sa jag ju...ska titta in till Aralia sen  också...!

Citat från 6andthecity, bäst om politik:

I dont believe in the right part
I dont believe in the left party either....
I just believe in Party....
//By Samantha

Pusskram!



RSS 2.0