Fylla : Ett inlägg jag hittade i utkastet, blev skrivet för x-antal år sen...

Zombiefylla - Ser du någon som sitter och verkar ha tankarna långt borta och blicken stirrandes någonstans mellan mars och granntjejens bröst alt. grannpojkens skrev? Då har du definitivt träffat på en zombiefylla, ni vet hen som klarar att dricka mest men som tillslut sitter i ett hörn som ett kolli. När sedan en person av den här sorten rör sig så blir det just i en zombieliknande rörelse med händerna utsträckta i luften, händer som alltsom oftast hamnar på just granntjejens bröst alt grannpojkens skrev. En stund senare vaknar hen brutalt upp av att hen har en hand inlindad i fejset från en uppretad pojk/flickvän, men inte förstår vad hen har gjort riktigt.

Karatefylla - Ni vet hen som skriker mest, hoppar runt häftigast och vrålar med i sången värst...karatefylla. Kanske den typen som åker på stryk mest för folk tycker hen är så dryg. Alternativt är hen av den populära sorten och som folk tycker är cool, då försöker man istället klämma ner ytterligare lite sprit i strupen på typen för vem vet vad för spännande som kan hända då?

Crazybananazfylla - Dansar mest, sjunger mest, är gladast och skrattar högst

Bitchfylla - "Ahhhhmen guuuuud, det var ju åååår och daar sen" *SmackSmack*, sen skiljs man åt och den ena parten vänder sig till sin vän. "Fan vilken jobbig jävla brud/dude, har jag aldrig gillat". Personer som kramar varenda bekant de aldrig egentligen tyckt om och sedan pratar skit i en halvtimme efteråt. Skönt att de kan fylla sina liv med något...

Snefylla - Person som efter en hårfin gräns av alkoholintag böjer sig bakom en krukväxt och spyr men som sedan mår bra....tills nästa krukväxt uppenbarar sig. Eller kanske kompisen som helt plötsligt efter en trevlig förfest förkunnar hur världen är skit och brister i tårar. (Det första botas med hemfärd, det andra med sprit-påfyll och kramar)

Sleeschyutlandsfylla - Oftast en kille som sakta smyger upp bakom ryggen på en och viskar saker man inte förstår, tar på kroppsdelar man knappt själv tar på och alternativt sticker in en tunga i valfritt offers öra.

Mysfylla -  "thiiihihihihihihhihi", soffan är mjuk, polarna är bäst och sällskapsspelet är kung. Ge mig en kram!

Jagälschkardigfylla - En person som man oftast kan hitta med puss-truten upptryckt i någons ansikte. Behöver inte alltid vara en nära vän. Ordningsvakten, bartendern eller ställets alkis funkar också bra...

Agrofylla - Med svingande nävar och bufflig attityd tar sig denna typ fram. Muckar med allt som rör sig, börjar med folk omkring, går vidare till bartendern som slutligen slutar servera personen hinkar med öl, går vidare mot "tyngre grejer" dvs andra buffliga killar/tjejer (oftast vakten) och hamnar slutligen i inredd hundbur.
 
Glömt någon?
Trackback
RSS 2.0