Magnus Betner...

Det är ståuppkväll här i Norrtälje på nattklubben ikväll...tyvärr så var det ju inte Magnus Betner..då hade jag gått dit..men så är det..en skön hemmakväll med Veronica Mars, chips och misslyckad middag är inte fel det heller..:D

Idag så har vi haft föreläsningar hela dagen..blir lite jobbigt men det är ju väldigt intressant det han pratar om ju..!..resebranchen...har dock börjat fundera över om jag har valt rätt linje lixom..men jag ska prata med Lars imorgon och försöka att få rätsida på saker och ting!

Är ganska trött om dagarna..beror väl på att allt är så nytt här..men det är bra.så man somnar om kvällarna!

På eftermiddagen så skulle jag steka fiskpinnar, men jag hade ju ingen bostongurka till  mina himla fiskpinnar..så jag gick och frågade michaela (min klasskompis och granne) om de hade ngn..inte då..men de skulle på loppis..så jag följde med!
Hittade kuvert..inte begagnade..utan nya...de var i häftiga färger så jag var tvungen lixom..dessutom var de billiga..;)..sofie köpte massa möbler så jag och michaela fick gå hem...handlade min bostongurka också....

Ska handla mer på lördag..kanske ska pröva ta mig till Willys om inte ansträngningen känns för stor...kan ju inte handla så mycket heller eftersom jag bara har en stackars cykel!
Får försöka fixa det hela på ngt sätt!..man hittar ju en massa saker hela tiden som man bara måste ha...udda!

Sen helt plötsligt så kan det börja lukta röt i lägenheten lixom...vääldigt irreterande eftersom jag inte röker...måste fråga bovärden vad han kan tro att det kommer ifrån..troligen ngn ventil eller ngt...äckligt!!!

Ajja...Pusskram och godnatt på er

Norrtälje - "Drömmarnas stad"

Tjaa..det var så Malin uttryckte sig när jag pratade om alla mardrömmar som jag drömde de första dagarna jag sov här..:)...

Biblioteket ja...det var inte ett dugg spännande, samma sak som man går igenom på varje bibliotek man kommer på.."så häääär lånar du en bok", iofs bra att man får se sig omkring men jag menar..kom igen!
Banken var väl bättre, hon som pratade var intressant och bäst av allt, kortfattad!...hon gav en del bra tips osv

Sen igår kväll gick jag över till en av mina grannar och hennes rumskompis, väldigt trevliga och gulliga, vi drack the och gick på promenad innan vi gick hem till mig och åt glass och tittade på Morden i Midsomer!

Idag så har vi haft föreläsning hela dagen, man blir så trött i huvudet efter en sådan dag alltså...vi åt lunch på Culinar idag igen (ni vet restaurangen som blir nattklubb på helgerna...jag bor mittemot...) köpte ett sånt där häfte för 400:- så man kan äta där 10 ggr för 40pix..det är väl rätt bra pris va mamma?

På eftermiddagen har jag inte gjort så mycket..tittat på det väldigt välbehövliga 6 and the city, dammsugat lägenheten och snigelslem och grävt i de senaste dagarnas sopor!
hrm...

Dammsugningen behövdes iaf..rummet var messy och snigelslemmet kan förklaras av att jag på våran promenad igårkväll råkade kliva på ett X-antal sniglar...(bruna och äckliga)...det lät förvisso väldigt creepy/lustigt när de exploderade under fötterna...(och för alla djurälskare så var det svårt att undvika...sniglar och grodor verkar vara den största befolkningen här i Norrtälje skogarna)

Soporna var inte heller så trevligt...hittade ingenstans att slänga mina påsar med "el mixo sopo"...det är nämligen väldigt strikt system på sopsortering här...så jag tänkte..."ska jag?....NÄ....."..så jag ringde värden..men han svarade inte..så jag tänkte ..."ska jag kanske?..NÄ  ..."...så ringde jag på hans mobil...men han svarade inte...så jag tänkte..."ska jag verkligen?"..och det gjorde jag...jag öppnade modigt påsarna och började sopsortera mitt skit....(inte bokstavligen talat.....det förvarar jag någon annanstans)

När jag sorterat så fint (hrm..ganska slarvigt). Så drog jag ner mina påsar till soprummet...och kastar saker såklart...men så hittar jag ingen behållare för mat, mjukplast och papper..jag tänkte typ,..WTF..så jag tittar utanför dörrarna där..och DÄR står tre listigt kamoflerade soptunnor, till för hushållssopor, och lurar...(förklädda till GRÅA soptunnor...inte konstigt att jag inte hittade dem..de ska ju vara gröna ju...)...Då har jag alltså grävt i mina soppåsar föregäves...ja menar....orka...jaja, jag fick ju åtminstonde ngt att göra på min lediga eftermiddag..men jag kunde väl ha fått ngt roligare att pyssla med?!

Nu ska jag duscha och titta på film....(och dricka mitt obligatoriska the)..
Pusskram Miss you all


Rainy weather...typ

Jo..gårdagen gick väl bra..ganska omtumlande med all information som man ska få osv...ganska tröttsamt!
har även börjat snacka lite med folk omkring mig!...

Har nu gått dag tre och jag är osäker på hur jag känner mig!
Samtidigt som det är ganska spännande så har jag börjat fundera på hur jag ska klara studierna..men sen så är jag så osäker på var jag har alla andra i klassen och hur det egentligen ligger till mellan mig och de människor som jag pratar med...de är ju väldigt trevliga...men jag vet inte...
Det ska som bildas gäng och jag är så osäker på vart jag ska hamna...tääänk om jag blir det utstötta typ..det skulle jag aldrig klara..:S
Det är så hemskt innan man har fått sin "roll" i gruppen...så starkt psyke har jag trots allt inte...

Mammmmmaaaa jag saknar dej...:)

Nu är den äntligen här...hemlängtan..orka!...men men

Det kanske blir bättre om några dagar....

Har ätit lunch på restaurangen här mittemot också idag...de hade rätt bra mat, man får 10 matkuponger för 400 pix...det är 40:- för varje lunch, duger mamma???...

Pusskram

Day two - Skolstart - "Kick some ass"

Jag somnade igår kväll efter lite him och hum...vaknade sen kl 6.45 och tänkte att nu jäklar måste väl klockan ändå vara halv 10 snart...tji på mig!...somnade om iaf...

Drömt ett x-antal småskrämmande drömmar inatt...vissa värre än andra...för det första var jag och några som skulle skydda mig inne i våran rastgård för hundarna..där fanns diverse vilddjur, som leoparder, och alla var de ute efter mig...och det var nära några gånger...:S...

Sen drömde jag att John (en i min lillasyster Agnes gamla klass)och jag försökte ta kål på varandra med olika metoder..vad jag vet har jag inget otalt med honom, dessutom är han liten..så jag skulle vinna!..så det var lite lustigt.

Den sista drömmen jag hade var att ett stort gäng var ute i fjällen och åkte skidor och skulle övernatta i olika stugor där uppe, problemet var att något följde efter oss och åt upp folk allt eftersom tiden gick...innan jag vaknade fick jag se monstret, det var en havrekaka med choklad gjord av gummi som käkade upp folk....udda...(den pratade också)

Men nu har jag käkat frukost iaf..har suttit och tittat ut genom mitt fönster..det har regnat sen har det sprungit in massa folk i restaurangen mittemot..såg ut som om det skulle vara ett konvent för hungriga/skitiga byggare nu på morgonen....
Ska väl dra en borste genom håret, börjar inte förräns 12.30..hoppas jag går till rätt lokal nu också..;)..

Skriver mer sen när första dagen har gått!
Toodles!


Välkommen till min nya blogg!

image2


image3

image5


image4

Jess...precis så är det...nu har jag skapat mig en blogg, enbart för att upplysa, främst min familj och mina vänner om mitt nya liv nere i Norrtälje..men visst, resten av världen är också välkomna!


Vi for ju ner på fredag morgon och började packa in..och idag söndag så ser det faktiskt rätt hyfsat ut..det är väl fortfarande en del saker som ska fixas till, men annars är det fint här nu!
Jag har ett välfyllt kylskåp och ett mysigt place...jag ska nog trivas här bara jag får gå in mig lite!

Mamma, Pappa och Aggi sov i min lägenhet i natt tillsammans med mig, det känns bra, så man är lite van iaf...har värsta restaurang/konferance stället mitteemot mig..så det var ju ngt stohej här i natt...pappa fick en repad bil och en avbruten vindrutetorkare...J*vla idioter!..

De lämnade mig idag...*lonely, im so lonely...i have nobody, im on my own*..;)..satt ute i solskenet ett bra tag och filosoferade lite....det är mycket hurtigbullande pensionerer här omkring, cyklade och gick förbi ganska många..säkert påväg till det där träningsspåret som går här ovanför...

Hade även en liten ful pudel vid namn mimmi som utsikt...den var ju dock söt när den sprang..men varför döper man en pudel till mimmi?

Bestämde mig helt plötsligt för att cykla en sväng runt området och läsa på lite skyltar..det finns tydligen filifialer här för KTH och andra utbildningar som finns i Sthlm, fanns även ett gymnasium här och en vårdcentral (som ligger granne med mig..kanske kan behövas..:)

Satte mig sen i solen igen, medans jag satt där så åkte samma bil runt kvarteret 4 gånger...antingen så var han ohjälpligt vilse eller så ville han lära känna kvarteret lite bättre....det första verkar mer sannolikt....en annan människa till cykel varvade kvarteret 2-3 ggr...är det någon invigningsritual man måste utföra för att få flytta in tro?..kanske ska prova nästa gång...

Något annat som jag har lagt märke till är att man inte hälsar på varandra sådär spontant som jag brukar göra..när jag hejjar får jag den där blicken *do i know you?* och sen ett osäkert "...h...h...eeej"...har de folkskräck allehopa här eller?..eller är jag som skogstroll för öppen för typerna häromkring?!.:)

ska sätta in bilder lite senare på min lägenhet..eller mitt rum som Aggi sa...

Pusskrams sweets!

RSS 2.0